Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, februarie 03, 2009

Dirty Deeds Done Dirt Cheap - Nikita

Azi zi draconică, de genul nu apuci să termini ceva că apare altceva, din fericire s-a încheiat mai mult decât bine şi iată, mă revanşez pe toţi cei care au aşteptat să citească ceva în cursul zilei. Mi-am pus câteva întrebări retorice, o parte dintre ele au fost uitate, altele ba. Una dintre acestea este legată de Nikita, vorba unui tip mişto de la Poliţia Capitalei ”Nikita şi mai cum?” Moment de nedumerire celestă. Răspunsul vine: Mihaela Ispas. Am dospit mingea ridicată la plasă de Doamna Haudi Partââânăr după care am dezvoltat-o. Întrebarea este: din ce trăieşte domne Nikita asta, pentru că nu îmi amintesc să îşi fi declinat o anumită meserie?

Răspunsuri posibile: publică literatură sub pseudonim. Am câteva bănuieli cum că Mircea Cărtărescu nici măcar nu a existat, băiatul acela care m-a făcut să cred că în sfârşit România s-a sincronizat literar cu lumea bună fiind un figurant plătit de Nikita pentru a îndepărta suspiciunile.

Răspunsuri posibile: prăseşte gupi care din fundul acvariului cântă pe de rost ”Luca Brasi sleeps with the fishes” sau este implicată în monta de căţei pitici, negri, cu burtă mare şi picioare disproporţional de lungi şi cu coada îmbârligată în scopul de a fi omologată în curând această rasă.

Răspunsuri posibile: lucrează la linia erotică, ea fiind vocea care îi face pe bărbaţi să îşi părăsească nevestele pentru o himeră.

Cine ştie răspunsul, rog să-mi dea de ştire. Sau poate cei de la FISC ar putea să vină cu dovezi care să certifice activitatea legală pe care o practică aceasta. Asta dacă pornim de la premiza că practică un job legal...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...