Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, februarie 03, 2010

Un watcher chinez printre manelişti




Vă mai aduceţi aminte de "watchers"-şii din Nemuritorul? Dacă nu, clipul de mai sus vă va ajuta să vă împrospătaţi memoria şi să decideţi şi voi cât din numitul film sau serial (în funcţie de ce a văzut fiecare) era rupt din realitate. Ideea e următoarea: există pe pământ aşa zişii "watchers"-şi al căror rol este de a consemna momentele importante din istoria lumii. care urmează să fie păstrate în anale. Aceşti "watchers"-şi sunt mai mult o legendă urbană pentru că până acum puţini se pot lăuda că au avut ocazia să îi surprindă pe sus numiţi, iar acum realizăm cât de important este clipul produs de Nea Kalu la "Hai să ne întâlnim pe net", în care Nyno, un fel de cocalar în pantaloni scurţi şi pantofi purtaţi la piciorul gol este surprins în preajma unui "watcher" chinez.

Dacă nu sunteţi foarte vigilenţi, chinezul în cauză va trece neobservat (minutul 2'8-2'12), dar nu vă faceţi griji, pentru că, conştient de importanţa momentului "watcher-ul" chinez apare din nou, mult mai discret de această dată în finalul clipului (minutul 3'33). E şi normal să apară, pentru că are de consemnat un moment memorabil în care ea, delicata Yana, dacă am înţeles bine numele domniţei îi dă un pupic (un pupiiic, unul mic) cromagnonului din imagine, care, dacă e să să îmi spun şi eu părerea, nu pare să înţeleagă prea multe din gestul de tandreţe al partenerei sale, deoarece este îmbrăcat în roz.

Reiterez, la final, importanţa acestui clip şi a acestui regizor, Nea Kalu, care, ca orice mare artist, nu este conştient de valoarea sa, în primul rând una de cronicar, importalizând pentru posteritate "watcher"-i chinezi, sau "watcher"-i, chinezi şi manelişti. Cine ar fi zis că i-am putea întâlni vreodată în acelaşi loc...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...