Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, iunie 04, 2009

NIGHTLOSERS astăzi cap de afiş la Freedom '89, Budapesta, Club Gödör

Diseară, 4 iunie 2009 în Club Gödör cântă Nightlosers, cap de afiş ai evenimentului "Freedom '89", la invitaţia ICR Budapesta. Evenimentul este organizat de Institutele Culturale din Polonia, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Germania şi de ţara gazdă, Ungaria.

De la ultimul concert din Ungaria al celor de la Nightlosers, de la Seghedin, de anul trecut a trecut ceva vreme şi a venit momentul să ducem Nightlosers şi în Budapesta, mai cu seamă cu ocazia unui eveniment de acest calibru la care vor mai lua parte nume mari din ţările implicate: Malko Teatro (BG), Druzina (SK), Kormorany (PL), Yellow Sisters (CZ), Agostones şi Artus (H) iar în final, după concertul românilor, de la ora 00.30 DJ Mathias Schaffhauser (D). Mâine promit să va povestesc cum a fost evenimentul din seara asta, cel puţin din perspectiva noastră cu HOFFER, GRUNZO, PURCARIN, LACO şi ANDREESCU maeştrii de ceremonie la pierdut noaptea. Din partea mea, promit să fac lobby pentru "Dragostea-i ca şi o râie", a cărei absenţă la Seghedin am resimţit-o şi eu dar şi băieţii din trupă care stăteau în dubiu, să o cânte sau nu. Aşadar în seara asta pe lângă marele talent şi garanţia unui mare show al celor de la NIGHTLOSERS vă mai pot asigura de un lucru: VasileSensual va fi ca o râie pentru piesa favorită.

Posibil tracklist pentru împătimiţi: All Your Love, Baby Why You Want To Let Go?, Balkan Blue Rumba, Dragostea-i ca şi o râie, Blue Suede Shoes, Everyday I have the Blues, Five Long Years, Goodnight Irene (o altă favorită), Hoochie Coochie Man, Little City Woman (altă favorită), Shame Shame Shame, Stormy Monday Blues, Trouble in Mind.

Mai sunt doar câteva ore până când cei cinci "pierdenopţi" vor urca pe scenă.

Un vânt de la Moş Ene!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...