Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, noiembrie 03, 2011

Preţioasă chiar şi la WC...

Citesc aici următoarea maximă: "Sunt obişnuită să dorm singură. Când e cald, dorm mai mult dezbăcată. În rest aleg lucruri fine. Am învăţat de la mama mea că este foarte important să fii preţioasă chiar şi atunci când dormi."

Avem de-a face cu o comoară la casa omului. Problema este ca nu care cumva să şi-o fure la un moment dat, dacă tot e atât de preţioasă (de la mz Evil Twin). De fapt nu e o comoară, pentru că o posibilă convieţuire cu duduia asta ar presupune din oficiu un apartament cu cel puţin două camere, şi în nici un caz o garsonieră. Dacă pe vremuri femei emblematice deveneau visul oricărui student, sărac sau oricum precar financiar, astăzi timpurile s-au schimbat. Nu mai poate tânărul intelectual să viseze la un concubinaj cu Lavinia Pârva (nu mă întrebaţi cine e pentru că nu v-aş putea răspunde), pentru că duduia doarme singură. Singură dar goală.

Acum se aud suspine în rândul studenţimii. Pentru că fata e preţioasă chiar şi atunci când doarme. Bănuiesc că e vorba de faptul că nu sforăie. Sau acest lucru se întâmplă numai când e frig, deseori iarna. Vara sforăie. Dar vara studenţii pleacă acasă şi o lasă pe Lavinia Pârva să dea de mâncare la pisică şi să ude florile...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...