Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, februarie 11, 2011

Onaniştii prinşi în flagrant nu sunt români!

O nouă dilemă deontologică scrutează cerul patriei noastre iubite, România. Este sau nu de condamnat că anul acesta România va fi reprezentată la Eurovision de un onanist englez? Sună aşa, fatalist-apocaliptic, ca un flagel de ţară... Expresia de onanist englez ar trebui să bage spaima în noi, de parcă am vorbi despre omul-şopârlă, omul-tigru, omul-neom sau alte forme de întrupare fără legătură imediată cu fiinţa umană. Aşa prezenta aseară problema Capatos. Un onanist englez care strică imaginea nealterată a sfintei noastre Românii. Dacă însă era să fie Mărculescu Costin sau Ciuculete Ileana în locul lui David Bryan (masturbatorul englez) cred că Capatos ar fi fost mult mai reţinut şi muppets-ul de Stoian poate chiar compătimitor. Dar s-a nimerit să fie un englez.

Pentru cine nu este în temă, România va fi reprezentată la Eurovision 2011 de un grup întreg, Hotel FM, un grup românesc al cărui solist este într-adevăr un englez. Aşadar România va fi reprezentată de o formaţie românească şi scandalul de presă inventat aseara de Capatos şi ai lui este, aşa cum mă aşteptam artificial. Cu atât mai mult cu cât, după cum îi scria admiratoarei David Bryan, acesta nici măcar nu s-a masturbat. Expresia pentru ce făcea David Bryan este masterbenz. Deontologic, Capatos şi Stoian trebuiau mai întâi să îl invite pe Bryan în studio şi să se asigure că masterbenz-ul este sinonim cu masturbarea şi abia apoi să arunce cu piatra. Poate că David Bryan avea pur şi simplu un mic Mercedes Benz de la Matchbox în pantaloni căruia îi verifica suspensiile. (Apropo, tocmai mi-am completat colecţia de maşinuţe cu una de curse, cadou de la Istvan şi Reka, Majorette şi marea mea revelaţia a fost că maşinile majoreţilor au suspensiile cu care pe vremuri se lăuda şi Matchbox dar care acum le lipsesc acestora cu desăvârşire.) Masterbenz - să fii regele jucatului cu suspensiile Benz-ului...

Ceea ce nu a remarcat însă nimeni este că atât masturbatorul de la Steaua, cât şi masturbatorul englez NU SUNT ROMÂNI. Ceea ce e bine, e încurajator! Rămânem un popor moral şi sănătos. Noi, românii nu ne masturbăm. Noi iubim visceral femeile. Le iubim până nu mai pot de dragostea noastră, dar le iubim din tot sufletul. Le iubim, vorba defunctului Păunescu chiar şi pe tunuri. Există vreo dovadă că ne masturbăm şi noi? Nu. Şi chiar dacă să zicem că ar exista şi în rândurile noastre un astfel de imoral român care şi-o ia la Manuela, diferenţa dintre el şi machidon sau englez este că al nostru o face cu decenţă, cu bun simţ. Stinge luminile, închide camerele video şi hai cu Manuela! Pe urmă, surpriză: în timpul actului apăsase tasta de la mobil cu pisica şi îşi înregistrase întreaga sesiune. În care, pe întuneric, în loc să se fi jucat cu cucu, omul şi-a alintat pur şi simplu pisica. Nevinovat, curat ca lacrima. Şi nici măcar nu îşi dăduse seama! Parcă totuşi ar fi bine ca nici ăsta să nu fie român!

P.S.

Ieri, la Măruţă am asistat cum un alt tip s-a făcut de râs. Numitul Lembit Opik, alias Limbric Oprit. S-a făcut tare, tare rău de râs. A venit costumat în căluşar, ducând mai departe ultimul fetiş al celor de la ProTV: să aducă în platou tot felul de oameni - Lis, Oana, Limbricu acum şi prietena sa şi să îi îmbrace în diverse personaje. Probabil au fost informaţi că toate costumele de la Media Pro mai trebuie şi scoase la vânturi, altfel vor fi iremediabil mâncate de molii...

Ceva îmi spune totuşi că nici Limbricu ăsta nu e chiar sută la sută englez. Sper din tot sufletul să nu se tragă totuşi din geto-daci.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...