Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, februarie 02, 2011

La pomul lăudat să mă duc cu sacul sau cu o punguţă?

Aş dori să vă supun unui test, deloc complicat, este vorba de o simplă întrebare la care nu vă cer decât un răspuns la fel de simplu. Vă rog să citiţi textul de mai jos:


"Îți răspundem prompt și la obiect
Prin *&^%$^&*^% îți deschidem un nou drum către gadgeturile tale preferate. Ne vom implica mereu cu profesionalism, dăruire și entuziasm pentru a-ți oferi cea mai bună cale de-a cumpăra online simplu și avantajos. Vom răspunde căutărilor tale prompt și la obiect.

Îți oferim un portofoliu variat, disponibil în stocul propriu
Portofoliul *&^%$^&*^% e într-o continuă dinamică, în ritmul lansărilor internaționale și al cererii pieței. În plus, te poți baza pe disponibilitatea unui stoc variat, având certitudinea unor livrări rapide și sigure.

Îți răsplătim încrederea prin profesionalism
Magazinul online *&^%$^&*^% are la bază experiența de 15 ani pe piața de distribuție IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA). Fructificăm avantajele sistemul informatic online pentru a fi și mai aproape de tine. La fiecare achiziție, te vei putea încrede în profesionalismul echipei noastre, privind marketingul de produs, derularea tranzacțiilor, expertiza tehnică și serviciile de suport și logistică. IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC și IQNet pentru implementarea și menținerea sistemului de management al calității.

*&^%$^&*^% menține legătura directă cu principalii furnizori de tehnologie. Îți putem oferi la prețuri competitive cele mai noi produse lansate pe piață și să îți aducem la comandă, în termenul cel mai scurt cu putință, accesoriile și produsele speciale de care ai nevoie."

Iată ce trebuie să faceţi voi. Înlocuiţi pur şi simplu *&^%$^&*^% cu un alt nume de firmă. De pildă, încercaţi cu numele KOYOS. Da, aţi citit bine, KOYOS. E drept că se scrie cu K, nu cu C. Dar de citit tot cu C citim. Ce părere aveţi, un astfel de nume de firmă creşte respectul şi numărul cumpărătorilor, sau dimpotrivă? Părerea mea este că îl scade. În orice caz, nu cred că veţi auzi prea multă lume lăudându-se cu firma de la care a achiziţionat produse electronice. Nu dă bine să spun: "am cumpărat o maşină de ras de la Coios (cum se aude)".

Oricum, celor care firma KOYOS le-a trezit deja respectul nu îmi mai rămâne decât să le dau adresa: http://www.koyos.ro/

Achiziţii plăcute!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...