Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, martie 10, 2010

Păsat în analele stripteasului

Păsat e de... milioane. Într-un interviu recent, dat în Catavencu, un Cornel Păsat, slobod la gură îmi dă de bănuit în ceea ce priveşte o anume obsesie pe care o cultivă în rândul detaşamentului său de striperi. Iată două fragmente din interviul cu Păsat, să vedeţi ce l-a mâncat:

"Rep.: În ce constau efectele speciale din cadrul unui asemenea show? Vă daţi foc la chiloţi sau cum?
C.P.: Nu ne dăm foc la chiloţi, dar să ştii că am avut ideea asta acum cîţiva ani, să ne dăm foc la fund, dar n-am mai făcut-o…
...

Rep.: De ce le-ai interzis băieţilor de la Flamingo Boys să mai facă sex pînă pe 28 februarie? Ajută? Şi, mai ales, cum poţi să îţi dai seama dacă au ţinut cont de sfatul tău?
C.P.: (...) La repetiţii îi văd cît de prezenţi sînt şi cîtă energie a mai rămas în ei. Noi facem duş în aceeaşi locaţie, ne întîlnim la vestiar şi se vede, să ştiţi. Nu trebuie să apelăm la metoda aia veche, cu ligheanul.
Rep.: Care lighean?
C.P.: Păi, înainte, se spune că femeile îşi verificau bărbaţii dacă au fost fideli sau infideli aşezîndu-i cu fundul într-un lighean. Dacă plutea, însemna că au avut acţiune, dacă se ducea la fund, însemna că au fost fideli. Dar nu folosim metoda asta. Nu sînt dictator, să îi urmăresc, să fac poliţie. E mai mult responsabilitatea fiecăruia."

Din primul text reiese clar că avem de-a face cu un Păsat de inspiraţie scatologică, vizual, aflat foarte aproape de limita pirotehniei elaborate cu flatulaţia la flacăra unei brichete de unică folosinţă. Păsat a vrut să îşi dea foc la fund, lui şi băieţilor lui, dar n-a mai făcut-o. În schimb, în al doilea text problema se complică, ambiguul făcându-şi apariţia. Aşadar, pe vremuri femeile verificau infidelitatea bărbaţilor punându-i pe aceştia să stea cu fundul într-un lighean. După care, ceva începe să plutească. Asta nu mai pricep, dar caut repede răspunsul într-o omisiune. Lipseşte apa. Deci e musai ca în lighean să fie apă. Bine, bine şi atunci nu e normal să cred că pornirea scatologică "marca Păsat" se prelungeşte până la secvenţa cu ligheanul, iar cele ce plutesc sunt materii de natură fecale. Aha, acum înţeleg că materiile fecale care plutesc pe ape aparţin unor tipi care au avut parte de acţiune, câtă vreme cele ce se depun pe fundul mărilor şi oceanelor sunt rodul unor sedentari. Din cauza acestora din urmă creşte nivelul mării.

P.S.

Cunosc din literatură testul ligheanului. E mult mai logic şi mai simplu decât reuşeşte să îl redea Păsat. În orice caz confuzia se datorează în primul rând faptului că şi până în ziua de azi "artistul" continuă să vorbeşte cu "e mai multe". Dacă ar fi spus "dacă plutesc" am fi înţeles cu toţii că făcea de fapt referire la... teniile respectivilor în cauză.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...