Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, decembrie 05, 2008

Wipe After Reading - un nou proiect VasileSensual

După cum v-am "ameninţat" astăzi, iată, sunt în măsură să vă divulg surpriza de care vorbeam. Este vorba despre o nouă adresă ce va găzdui fişe cu gafele publice ale celor mai proşti jurnalişti din România şi multe alte detalii legate de fulminanta lor carieră mass-media. Cu alte cuvinte, în scurt timp se va putea spune că dacă tu, om de presă, nu te regăseşti pe Wipe After Reading eşti un jurnalist decent. Din păcate, la câte catastrofe sunt prezente în mass-media românească ar fi fost de-a dreptul indecent să pun de o bază de date în care să îi ridic în slăvi pe cei mai buni ziarişti ai momentului.

Pentru a transforma acest proiect într-o adevărată bază de date, într-un dicţionar al celor mai lipsiţi de credibilitate jurnalişti din România, a căror prezenţă în coloanele acestui site i-ar exclude de la sine este mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece sunt convins că nu voi putea să cuprind toate aberaţii de logică, limbă română sau chiar de personalitate a celor care semnează articole în presa românească. Prin urmare, aveţi o adresa, iar aceasta este krampusz.miklos@yahoo.com iar aici orice link din presă este binevenit. Ajutorul vostru este nepreţuit, atât din punctul de vedere al cititorului de presă, cât şi din perspectiva celui hărţuit.

Aştept semnalele voastre! Puneţi-mă la treabă!


2 comentarii:

holicica spunea...

la gurile dunarii malkovich era cenusareasa...maretz proiectu', da'fara scop practic...nah, nush daca presa asta pe care o bagi in fundu' lu' bosch nu'i prostia pe care boboru o vrea. mie una mi s pare pierdere d timp. doar daca esti DIRECT interesat de fenomenu'presa.
nah, bafta!

holicica spunea...

http://www.catavencu.ro/senzational_cutremurator_br_revista_presei_mondene_cu_tanti_maria-4863.html


Pleased to meet you, hope you guess my name...