Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, decembrie 12, 2008

Pericol la orizont: Daggu şi Kleo bat la porţile notorietăţii


Încep prin a spune că da, îi simpatizez pe Răzvan şi Dani, şi că cea mai gustoasă cafea cu lapte şi cu butter cookies se bea uitându-mă la respectiva emisiune. Acum după ce le-am ridicat monument, hai să arunc în ei şi cu rezidurile menajere din dotare.

Urmărindu-i de 2 zile am ajuns să înţeleg cum de au ajuns celebre penibilele Cichi şi epigonii lor, surorile Indigau. Din cauza voastră, măi, din cauza voastră, voi ni i-aţi băgat pe gât şi pe urmă v-aţi dat de ceasul morţii că vai, ce subcultură ne curge prin vene. La fel ne faceţi şi cu noua voastră descoperire "Daggu feat. Kleo", pe care ni-i daţi cu linguriţa, dimineaţă de dimineaţă, astăzi chiar redifuzând 30 de secunde din sinistrul clip la "Trilu lilu" pe care nu îl găsesc domne nicăieri pe net, prin urmare mă mulţumesc să vă ofer piesa doar audio.

Îi urâţi? Foarte bine, vorba lui Dinică în "Secretul lui Nemesis", ţineţi-i pentru voi, manifestaţi-vă ura în spaţii închise, nu ne reamintiţi zilnic cât de ridicoli sunt , pentru că, şi acum notaţi: în cel mai scurt timp, mai repede de o săptămână "Trilu lilu" va intra în air-play pe posturile de radio din România şi vă veţi minuna de mama focului de prostia românului. Românul nu e prost domne, e doar maimuţică, în definitiv nu asta vreţi de la publicul vostru, să devină conjunctural maimuţele? Altfel, credeţi-mă, v-aţi bucura de audienţă zero.

Aşadar hotărâţi-vă, vreţi să lansaţi Daggu şi Kleo sau vreţi să îi ştergeţi din istori muzicii de sorginte română? Nu mai aveţi mult timp să luaţi o hotărâre, aşa că operaţi din mers, rogu-vă!

Un comentariu:

Asatiricno spunea...

WFT? = why the face?


Pleased to meet you, hope you guess my name...