Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, ianuarie 10, 2011

Versuri optimiste şi câteva labe vesele... (C.V. Tudor featuring Marian Nistor şi grupul vocal-instrumental Savoy)

Dacă v-aş zice "căţea turbată" la cine v-ar duce gândul? Dar dacă v-aş spune "pitică nenorocită" oare nu v-aş apropia de răspunsul corect? Dar dacă în cele din urmă vă spun: "şomâldoaca escroaca"? Apropo, în necunoştinţă de cauză am căutat disperat jumătate de zi să aflu ce naiba înseamnă "şomâldoacă". Până la urmă AntiiPooper m-a lămurit. Cum de nu m-am găndit la Paula Daniela Şomâldoc. Uitasem cu ce am început. Cu C.V. Tudor, acest om special, într-o continuă antiteză cu sine însuşi. Cum poate un om care vorbeşte atât de frumos despre natură sau despre alţi oameni (vezi Nicolae Ceauşescu) să vorbească atât de urât despre un executor judecătoresc, care e şi el, tot un om...







Poate că dacă vă întrebam dacă ştiţi cine este autorul versurilor superbei piese "Într-un sat de pescari", cântată inegalabil de Marian Nistor şi grupul vocal-instrumental Savoy ("Savua" pentru noi toţi) am fi terminat mai repede această şaradă, ceea ce nu am făcut. Evident, vroiam să mă dau mare că sunt cult, citit şi ascultat. Filolog narcisist ca şi C.V. Tudor de altfel.


Iată şi ingeniosul videoclip al acestui cântec de sorginte melodramatic pop-rock, în interpretarea lui Marian Nistor şi a grupului său de acompaniament pe instrumente chinezeşti (adică madeinchina). Ineditul acestui montaj este că prezintă în premieră pentru televiziunea Română nişte labe vesele.



P.S.

Vă rugăm să nu bruscaţi calculatorul pentru întreruperea acestui clip într-un moment de mare katharsis spiritual şi de ce nu, senzorial neaşteptat. Pe acest site sunt permise doar preludiile, nu şi momentele de sorginte orgasmatică. A, nu vă gândiţi la prostii! Marian Nistor nu s-ar fi dezbrăcat, ca în imaginea celor de la Kamikazeonline, s-ar fi descălţat doar împreună cu colegii săi de grup vocal-instrumental.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...