Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, august 12, 2009

Gemenele Indiggo, singurele gemene de la Festivalul Gemenelor

Nu știu cine este Dorin Grigore, dar pot să bag mâna în foc că între acesta și Grid Modorcea există o legătură mult mai profundă decât pare la prima vedere. Asta pentru că semnatarul articolului ”critic” (zice el, în fond un banal tribut Indiggo abundând de verbalism) face apologia talentului inepuizabil al gemenelor Ingidnău, în termeni de tot râsul. Integral îl puteți citi aici, iar parțial, iată o mostră:

”Mihaela si Gabriela Modorcea, alias trupa "Indiggo", cunoscuta în Germania si sub numele de BOHLENS ZWILLINGE, sunt singurele gemene care cânta mâine, 16 septembrie, la Festivalul International al Gemenilor de la WOLFSBURG, unde îsi vor prezenta si volumul de poezii Furie si iubire, pe care îl comentam în continuare.”

E trist, domnu' Dorin Grigore că în zilele noastre încă se mai pune de un festival doar pentru o singură persoană (pentru că așa am învățat eu, că gemenii(nele) univitelini(e) formează de fapt o singură entitate). Acest lucru se întâmplă însă la Wolfsburg, unde vin gemenele Indignău, singurele gemene de altfel dintr-un întreg festival. Despre programul pe care Dorin Grigore nu ni-l prezintă încerc eu să vă spun două vorbe. Mai întâi cântă, pe urmă își prezintă volumul de poezie, pe urmă se mută pe două scaune, pe urmă iau pixul în mână, pe urmă dedică primul volum fratelui, pe urmă, respectând rândul din coadă îl semnează pe al doilea, mamei, după care vine la rând și ultima persoană din coada de trei, Grid Modorcea. Pe urmă Mihaela recita, pe urmă recită Gabriela, pe urmă recită Mihaela și Gabriela, pe urmă gemenele se ridică și fac o poza cu primul spectator, pe urmă cu al doilea, pe urmă cu al treilea și în cele din urmă cu toți participanții la festival.

Un minunat festival la Wolfsburg care ar trebui să fie inclus pe lista manifestărilor UNESCO. Părerea mea...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...