Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, aprilie 13, 2011

Nu e ghei dar vrea putză la femei!

Povestea de astăzi este una simplă de tot. Un englez, Ian Young a plecat la lucru în Malaezia. Acolo o cunoaşte pe Fatine (pe numele real Mohammed Fazdil Min Bahari), cunoscut make-up artist de care se îndrăgosteşte. La scurtă vreme Young află că Fatine este transsexual. Toate aceste lucruri sunt descrise cu lux de amănunte în The Sun, încă din 2009. Nu există nici cel mai mic echivoc că Young nu ar fi ştiut adevăratul sex al lui Fatine: "It doesn't matter to me that she is a transsexual - it's the person she is inside that I care about and love." sau "If she happened to have male sex organs then that was some sort of birth defect. I never thought of her as a man." Aici începe dezastrul interpretării în limba română. Ghidată probabil de titlurile de genul I fell for the woman of my dreams... and she turned out to be a he, Arina Avram de la Click interpretează realitatea din dorinţa de a face senzaţionalul să pară şi mai senzaţional, ceea ce, logic, duce la alienarea actanţilor. În articolul A spart 33.500 € să afle că soţia lui e bărbat Arina Avram mistifică cât poate de mult realitatea, ajungând să spună că: "A lucrat în Malaysia, unde s-a însurat cu o localnică pe care a adus-o în ţara sa, unde a descoperit că era de fapt… bărbat!" Articolul din The Sun spune clar: "When Ian's contract finished five months later he returned to Derby, but he and Fatine realised they both felt strongly about each other. Ian arranged to return to Kuala Lumpur to work, but not before telling all to his mum Patricia. "





Arina Avram se ocupă mai departe cu ultimele noutăţi din familia lui Young: "El îşi cheltuise toate rezervele pentru a plăti viza nevestei, în valoare de 13.500 de euro (55.500 lei) şi nunta de 20.000 de euro (83.500 lei), şi a rămas lefter.

Fatine, care se numea de fapt Mohammed Fazdil Min Bahari (38 de ani), l-a părăsit imediat după ce şi-a văzut asigurată intrarea legală în Marea Britanie. Ian acceptase până şi "păcăleala" că nu era femeie, dacă transsexualul şi-ar fi făcut o operaţie de schimbare de sex.

Dar acesta nu a vrut să audă de aşa ceva. Britanicul a pierdut şi locul de muncă de îngrijitor la o şcoală, după ce părinţii lui s-au plâns că o luase razna. Young a încercat să se sinucidă după ce a fost părăsit de malaysianul travestit.
" Ceea ce rezultă din întregul articol al mioriticei Arina este că Young a încercat să se sinucidă pentru că a luat o mare plasă de la viaţă, însurându-se cu o femeie cu putză. Adevărul este altul, Young a încercat să se sinucidă pentru că a fost părăsit de Fatine, şi nici într-un caz pentru că aceasta avea organe masculine. În articolul din The Sun acesta chiar îşi punea întrebări retorice de natură filozofică: "I wondered if it meant I was gay and I was scared what had happened wasn't right, but I couldn't ignore how I felt."





Aşadar, Arina Avram ne-a minţit final atunci când ne-a confuzionat cu concluzii de genul: "După ce a trecut prin marele şoc al vieţii lui, când a descoperit că soţia sa era de fapt un transsexual..." făcându-ne să nu mai pricepem nimic despre inteligenţa sau curiozitatea masculină a lui Young. Evident că din această perspectivă orice bărbat care la prima întâlnire verifică "nedotările" "prăzii" sale nu mai apare în lumina unui cocalar sau a unui prost crescut, ci a unui bărbat responsabil, care, din dorinţa de a îi oferi partenerei sale tot binele din lume se asigură că aceasta este ce caută. Nimic însă nu îl mai poate absolvi pe Young de suspiciunea de cretinitate, pentru că nu a reuşit nici până acum să înţeleagă că nu poţi fi ghei câtă vreme şti atras de femei. Singura deviaţie, ca să zic aşa, este că este atras de femeile cu putză.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...