Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, aprilie 19, 2011

Poliţişti, curve, curvi şi o dubă capitonată - EXPLORE THE CARPATHIAN GARDEN

Sper că nu e nici un secret pentru nimeni că iubesc culoarea vişinie. Sunt rapidist. Iarăşi nu îmi mai amintec dacă v-am spus că am primit un minunat cadou de la Patriarh, mai precis tricoul oficial de joc al Rapidului semnat ad-hoc, într-un mall de către însuşi Cesinha. Vă daţi voi seama? Cesinha cu mânuţa lui şi cu pixul albastru. Cesinha îmi scrie: sunt rapidişti. Evident că mi-a devenit dintr-o dată simpatic Cesinha ăsta, care nu este numai un fotbalist de real talent dar şi un atent observator al lumii şi societăţii în care trăim. Ca filozofie de viaţă bănuiesc că fotbalistul brazilian este existenţialist, deoarece autograful său confirmă existenţa rapidiştilor în lumea asta mare. Interesant este că Cesinha mai este şi deosebit de norocos, vorba cântecului "everyday is a winding road". Acum s-o spunem pe aia dreaptă: nu poţi fi decât norocos să poţi trăi astăzi în România, probabil cea mai surprinzătoare ţară din UE.






Citiţi aici despre aventurile lui Cesinha în Bucureşti, zilele trecute. Asta mi-a dat mult de gândit, dacă nu cumva ar trebui să schimbăm statutul poliţiei române, să îi surprindem pe toţi şi să creştem rata turismului în România. Încercaţi să vă imaginaţi ce ar fi un astfel de tur operator care să le ofere turiştilor străini posibilitatea de a fi ghidaţi prin ţară cu duba poliţiei, cum i s-a întâmplat deunăzi lui Cesinha. De la aeroport eşti săltat de o poliţistă sexy sau de un poliţist sexy, după caz. Nu este obligatoriu ca sexul organului să fie opus sexului clientului. Aici turismul românesc va câştiga enorm. Turistul este aruncat în dubă. Se porneşte în traseu. Evident, locul de depozitare din dubă este prevăzut cu difuzoare în care şoferul-poliţist prezintă frumuseţile patriei. La un moment dat maşina se opreşte şi în dubă sunt aruncate mai multe femei arestate sau bărbaţi: curve şi curvi. Inutil să mai spun că aceştia sunt din cale afară de atrăgători. Există şi posibilitatea ca arestaţii să fie bătrâni sau animale de casă, dar pentru asta s-ar percepe taxă suplimentară. După orgia din dubă, turistul acum cu siguranţă intrat în păcat este dus în vizită pe la mănăstirile din Moldova. Apoi, dintr-o dată poliţistul spune ceva şi începe o urmărire infernală cu duba. Dacă eşti în munţi, pe serpentine, dacă eşti în oraş, în plin trafic. După atâta zbenguială, cu stomacul gol, duba poliţiei derapează pe nisip şi este proiectată în apa mării. Organul odată defenestrat se dezbracă şi forţează uşa din spate. În cele din urmă turismul este salvat, scos din fundul Mării Negre şi târât pe ţărmi. Acesta este momentul înălţător al resurecţiei, când, la pâlniile ruginite de pe plaja pustie începe să se audă Marian Nistor şi bandul Savoy cântând "Într-un sat de pescari" (pentru necunoscători versurile aparţinându-i lui Corneliu Vadim Tudor). cu stomacu l ghiorăindu-i de foame, sau doar pe fond nervos, turistul şi poliţistul sunt serviţi de localnicii apăruţi din boscheţii crescuţi pe nisip cu peşte afumat şi spirtoase puternice. Turul ghidat de poliţist se va încheia după această masă copioasă cu o partidă de sex, de neuitat. În ceea ce priveşte returul, turul operator nu are prevăzută şi această facilitate. De fapt scopul programului este să ne repopulăm zonele pustii din România cu cetăţeni străini, bogaţi, ulterior investitori de frunte.






Este evident că turismul ne poate scoate din criză. Din orice criză. Şi o astfel de idee are toate şansele să atragă nenumăraţi turişti, dornici să iasă din monotonia unor circuite ghidate de către un ghid miop, ţinând în mâna treaptă, după caz, fie o umbrelă colorată, fie pe Pinocchio, marionetă. Nu am nici cea mai mică temere că turoperatori inteligenţi nu vor concepe şi alte scenarii turistice, pentru variaţie. Mi-aş dori însă ca "testerii", primii turişti pe care să fie probat acest circuit turistic să nu mai fie neapărat de la Rapid. Mai sunt echipe, mai ales rivale la care joacă cetăţeni străini, ce naiba, are balta peşte.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...