Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, aprilie 19, 2011

Matache Selenaru. Delia Matache Selenaru.

Am ştiut dintotdeauna că Delia nu este ca celelalte femei. Delia este o femeie artificială. Mă documentez deja foarte serios pentru a vă putea da în cel mai scurt timp răspunsul cu privire la natura acestei fete: să fi fost ea concepută artificial în laboratoarele unei minţi diabolice, sau provenienţa acesteia să fie pur şi simplă de natură extraterestră? Prin urmare, Ion Matache "tatăl natural" al Deliei, cel retras departe de lume la o mănăstire este doar un paravan, menit să ascundă taina acestei fete.




Vă invit să o studiaţi atent pe Delia (nu exageraţi totuşi pentru că fie nevasta va intra la bănuieli, fie veţi da în Săptămâna Mare în patima lui Tudy) şi să vedem dacă vedeţi şi voi ce am văzut şi eu, un amănunt care spune totul. Delia nu e OM. Şi ca să nu credeţi că e vorba despre o retuşare electronică de a mea, din dorinţa de a transforma banalul în senzaţional vă invit să vă asiguraţi de originalitatea imaginii, aceeaşi şi aici.





Aştept verdictul vostru. Ce anume o face pe Delia specială? De ce Delia nu este ca celelalte femei?

4 comentarii:

Anonim spunea...

s-a furat bunicu! ăăăăăă... buricu!

VasileSensual spunea...

Corect.

Ai un tatuaj gratuit asigurat de VasileSensual. Eventual un BUTON. Tot in zona buricului...

Anonim spunea...

as vrea un tatuaj cu un buric invizibil in zona buricului. multumesc. p.s. "asigurat de VasileSensual" inseamna facut chiar de el? daca da, as vrea sa cedez premiul; stiu din surse sigure ca ochii sensualului sunt zglobii pe alocuri.

Vasile Sensual spunea...

Draga Anonim. Nu neg că nu ai avea dreptate şi că sursele tale sigure ar fi nesigure. Să zicem că aşa e. Şi totuşi nu mă pot abţine să nu te întreb: care e problema ta? Dacă buricul tatuat de mine va fi invizibil, ce te doare pe tine că în loc de buric va arăta ca o păsărică???


Pleased to meet you, hope you guess my name...