Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, octombrie 11, 2011

Exorcizarea de Audrey Landers

De vreo două zile mă macină un gând interior. Audrey Landers. Îmi amintesc cu lux de amănunte că la un moment dat, în liceu erau două categorii: rockerii (AC/DC, Iron Maiden, Manowar), cochetând puțin și cu variațiile (Guns, Rod Stewart, Bon Jovi, Scorpions șamd) și fanii lui Audrey Landers. Sună utopic dar chiar așa era. Audrey Landers romantică, ceilalți insensibilii. Cum nu mai pot scăpa de ”Manuel Goodbye” le-o dedic astăzi tuturor celor care mi-au falsificat adolescența autosugestionându-mă că aș fi insensibil. Ba mai mult de atât, iată mai jos ”pesa” în trei variante. Din suflet le-o dedic pe ultima. Au acolo tot arsenalul sensibilității: flori și plante de plastic și covoraș cu căluți la izvor. Varianta Audrey Landers, soft porn fără nici o îndoială nu e pentru ei, ci pentru toți rockerii de odinioară, cu inima de oțel.




Iubiți-vă mult, dragilor, ca pe vremuri. Și invitați-vă partenerele de altădată, care astăzi sunt niște femei la casa lor, eventual supraponderale și cu mulți copii la „un blues”. Să redevenim sentimentali !


P.S.

Mi se şopteşte că dacă vine Audrey Landers în viaţa ta, atunci manual, goodbye! S-ar putea să fie un adevăr în toată povestea asta... nu pot însă să confirm pentru că nu a venit în viaţa mea...







3 comentarii:

akritura spunea...

bai, Audrey asta nu cumva juca in Dallas si era gagica lu' Cliff?

VasileSensual spunea...

Ba da, absolut, absolut... Ai dansat si tu blues pe pesa asta?

akritura spunea...

nu, n-am dansat, ca faceam inca la olita pe vremea cind era la moda. Dar voi remedia aceasta problema. Dansez acu'!


Pleased to meet you, hope you guess my name...