Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, decembrie 22, 2011

Vocea României - Papaia 2011, sub patronajul "Companiei de artişti Dorian's Art"

Să vă arăt ceva din cale afară de interesant: Iată textul de prezentare de pe contul de Facebook al Companiei de artişti "Dorian's Art", condusă de nimeni alta decât Dana Dorian, sfetnica din echipa Loredanei.



In virtutea unei pregatiri profesionale desavarsite, Compania de Artisti a inclus, inca din anul 2005, in modulul principal de Canto, cursuri de teorie muzicala, improvizatie muzicala, improvizatie teatrala, miscare scenica, dictie si simulari de interviuri cu presa. Anual, Compania de Artisti organizeaza cantonamente de studii in locatii din Brasov, Fagaras sau Constanta si auditii cu public si invitati din media si show-biz.

Address Str Cuza Voda nr 100, Bucharest, Romania · Get Directions
Phone Add Telephone Number
Website
http://www.companiadeartisti.ro/

Founded 2005
Adu-ti doar talentul si ambitia!
De restul ne ocupam noi!
Awards
In 6 ani de existenta, Compania de Artisti a oferit scenei nume implicate
deja in fenomenul romanesc muzical:
* Rocca (trupa Firma, nominalizata la MTV EMA Best Romanian Act din 2004 și MTV RMA Best Rock Band din 2005),
* Alex Vasilache (trupa JukeBox care, din 2006 trupa face parte din echipa
emisiunii “Cronica Carcotasilor” difuzata de Prima TV),
* Alin Pascal (Alin Pascal Band, trupa contractata pentru emisiunea "La strada" la B1 TV),
* Florentina Ciuna (trupa Chicanos),
* Ioana Picos (actrita, actualmente inclusa in distributia cele mai noi productii Media Pro Pictures, "Iubire si Onoare"),
*
Dragos Chircu (trofeul Mamaia 2006)
Products Compania de Artisti a lansat de curand doua albume ale celor mai talentati absolventi ai sai: Classmates 1 si 2 - si am inteles ca urmeaza 3 si 4. Cum ar fi sa apari si tu cu o piesa, pe unul dintre ele? :-)
Email
office@companiadeartisti.ro


Nu vi se pare ciudat că "îngeraşul" a nimerit chiar în echipa Loredanei, cea consiliată de omul care l-a lansat în 2006 pe Chircu spre Mamaia, pe care a şi câştigat-o? După cum scrie şi în prezentare, de restul se ocupă ei, Dana Dorian şi compania, şi încep să cred că o face ca o adevărată profesionistă...




And the winner is...!

7 comentarii:

Georgiana spunea...

Nu cred in coincidente. E prea de tot asta... Chiar asa magarie? Asemenea nesimtire? Si-au batut joc de toate sufletele din echipa lor, de toate sperantele si aspiratiile lor, stiind cine va ramane la final?

Vasile Sensual spunea...

Georgiana - Am incercat sa nu comentez, asta nu inseamna ca nu am sugerat. Si mie mi se pare regizat.Plus ca, sa gandim pragmatic. Castigatorul ia zeci de mii de euro, o parte se duc la "girant" si o alta parte la "äctant". Si uite asa ne-am mai ales cu un Mamaia. De data asta Papaia...

Georgiana spunea...

Imi vine sa plang cand vad atata nedreptate... Isi bat joc atat de ceilalti concurenti cat si de noi, cei care i-am votat din tot sufletul. Pentru ce se mai fac astfel de concursuri? Doar ca sa traim cu iluzia liberului arbitru?

Vasile Sensual spunea...

Ar fi interesant sa faca publica situatia voturilor,cu telefoane cu tot si sa constatam ca votul nostru s-a dus alaturi. Incep sa cred ca s-au masluit sms-urile...

Georgiana spunea...

Nu o vor face din motive de "securitate a datelor". Eu nu incep sa cred, eu deja am o certitudine...

akritura spunea...

vreau sa fac un comentariu, reau sa ac un comentariu, vreau sa ac un comentariu,. adica in total 3 comentarii:
1) (of topic) Dupa umila mea parere, Dragos asta , dupa figura, pare mai degraba genul de bartbatus care pentru citiva banuti ar ace sex oral unor doamne (babe) generoase.
In aceasta privinta, insa, am auzit si o alta opinie: ca dupa fata poate si un pervers impotent si virgin. Inca nu m-am clarificat cu problema. Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc.

2)muistu' asta mic ajuns in finala (Chircu, despre el vorbim azi) a primit, totusi, multe voturi de la public. Asta-i trist. Ma indoiesc ca lumea l-a votat din cauza 'mneaei! ..asa ca ramin la parerea ca lumea-i proasta!

3) in cazul ca prima ipoteza de la punctul a e corecta, cred ca Dana Dorian e una dintre ele.


p.s. [pronosticul meu pentru finala zice ca titlul de Vocea Romaniei va fi primit de avortonul din echipa lui Moga.:D

akritura spunea...

ups, nu sint obisnuita cu tastatura de la care va scriu, si de aceea am "mincat" o gramada de litere in comentariul de mai sus. Sper ca totusi continutul a fost inteles. ;)


Pleased to meet you, hope you guess my name...