Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, iunie 08, 2010

Fosa sceptică

Valoarea fundamentală a lui Alin Damian, patron, este orientarea către client. Avem de a face cu un patron activ, cu alte cuvinte, în comparaţie cu alţii, pasivi. Printre produsele oferite se numără şi tradiţionalele "cosnerve".

Într-un cuvânt DAMIANAL S.R.L.. Am putea să aflăm şi noi portofoliul de clienţi?


Infiintata in anul 1994, Damianal S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, apa minerala, dulciuri, carne, lactate, cosnerve, cafea, tigari, ulei, zahar, cosmetice, detergenti. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Damianal S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...