Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, iunie 25, 2010

De ce e specială Diana Vickers?


Aşadar un nume nou pe firmament: Diana Vickers. Single-ul aici de faţă se numeşte "Once" iar în textul său este vorba despre o domnişoară care reduce întreaga sa existenţă la 1. O fi "one" a lonely number, dar ce te faci când "two" este un motiv pentru "one"? Asta ne explică Diana în piesa de mai sus. Cică unele lucruri nu le poţi face decât o singură dată în viaţă. Cum ar fi unele păreri bune despre anumite persoane... Sau sex cu Lady Gaga. Nu sunt convins că a doua oară ar urma un refuz din partea Gagăi, dar în orice caz există riscul ca, la cât de fragilă pare aceasta, a doua oară să se defecteze şi să dea rateuri.


Acum urmează partea care de obicei pe acest blog pare a fi doctă. De ce e specială Diana Vickers?Bla bla-uri despre voce, talentul său nemăsurabil în ani lumină, mişcarea scenică perfectă, o voce nemaiîntâlnită şamd. De data asta însă vă voi dezamăgi. Îmi place Diana Vickers pentru că, conform spuselor Doamnei Doamna este "blondă şi are buze roşii".

P.S.
A mai observat careva înafară de mine încă o calitate a acesteia? De pildă că nu are tatuaj deasupra noadei, acel din ce în ce mai invocat "număr de înmatriculare pentru curve"?

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...