Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, noiembrie 02, 2010

Mai multe voturi, mai multe şanse să îţi crească burtica...

Iată reclama la MoldTelecom prin care ni se transmite cum, în sfârşit prin intermediul "Internietului", fraţii noştri de peste Prut au şanse mari să îşi piardă din nou inocenţa. Ce vor să ne explice reclamagiii din imagine? Că în sfârşit Republica Moldova are şansa de emancipare prin intermediul sârmei: petreceri (care arată jalnic, mai penale decât cele din Liceenii - "vaaai, Mihai!"), una îşi cumpără paltonaş online (bănuiesc că foarte ieftin şi fără taxă de livrare - sau acesta este doar rezultatul pionieratului pe Internet) şi alta, asta e cea mai tare, află de ce i-a crescut burtica - "iar ieu am aflat dî şie îmi crieşte burtică". WTF! Aici mă voi opri. Sunt multe de spus.

1. Înţeleg că tânăra cu pricina nu a mai trecut niciodată prin aşa ceva. Apar cîteva evidenţe. Fata în cauză este fie anorexică, fie nemâncată. Prin urmare, când a început să îi crească burtica s-a speriat. A intrat pe "niet" şi s-a lămurit. Că e gravidă. NUUUUUUUUUU. Duceţi-vă la minutul 1.29 şi veţi înţelege. A înţeles că îi creşte burtica pentru că partenerul ei, băiatul cu vestă din imagine a "votat" de mai multe ori. "Mai multe voturi, mai multe şanse de câştig". De fapt a vrut să îi explice fetei cum se votează prima dată, după care, a făcut cu ea puţină istorie şi educaţie civică, explicându-i cum e cu mai multe voturi, dar cu aceeaşi ştampilă.

2. Există şi varianta cu mai mulţi votanţi, până când se alege câştigătorul - vot cu tombolă. Pentru a se elimina riscul cozilor au fost folosite mai multe ştampile. Până la urmă băiatul cu vestă a băgat votul căştigător, prin urmare "s-a ales".

3. Preacuviosul Lavrenţie atribuie acest clip unor elevi de liceu sau de gimnaziu. Eu continui să îi suspectez că, precum unii romancieri, tinerii au ştiut şi ştiu mai multe decât au dat de înţeles în ceea ce priveşte "Internietul". Prin urmare, "deconspirarea" cu băiatul cu vestă şi fata cu burtica supra-mângâiată de "votant" este o eroare regretabilă a regizorului de platou, care îi poate afecta pe "scenarişti de 14 ani"cu o teribilă cenzură din partea părinţilor. Se poate merge chiar până la interdicţia "votului". "O să votezi mata când o să ai buletin, până atunci pofta în cui, mucosule! Ţine-ţi ştampila în buzunar!"

Regizorul de platou a încurcat actriţa. În loc să îl filmeze pe băiatul cu vestă alături de doamna în satin trecută de juniorat (care lipsea motivată - tocmai formând noul guvern...) a luat-o în cadru pe fata cu burtică, mult mai disponibilă. Şi uite ce a ieşit. Reclamă demografică dar şi electorală.

Azi pe net un vot depui, mâine ea face cucui!

Şi acum momentul multaşteptat:


RECLAMA MOLDTELECOM

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...