Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, octombrie 26, 2009

Numai o dată

Astăzi v-o prezint pe doamna Livia Ilieş, de altfel "o doamnă".
"Insa cea mai mare ciudatenie a Oanei (Zăvoranu) i s-a parut, de departe, fixatia legata de chiloti. Purta o singura data lenjeria intima, apoi ma punea sa o arunc. Nu ma induram, ca erau foarte fine, multe le-am luat la mine acasa, recunoaste femeia."

Suntem în criză, pot să înţeleg atunci când cineva face eforturi să supravieţuiască şi chiar atunci când stilul depăşeşte cu mult decenţa. De cele mai multe ori nu pun întrebări adiţionale, observ admirativ. În cazul doamnei Livia, chiar dacă aceasta extrăgea chiloţii din gunoi, scuza este una singură: au fost purtaţi decât o dată.

Doamna Livia este una dintre acele menajere fericite că au lucrat în intimitatea Oanei Zăvoranu (tirană sau nu) şi nu într-un bordel. Probabil că dacă ar fi fost "femeie menajeră" (asta am auzit-o în concediu de la un moldovean de la Chişinău), toţi bărbaţii care au prestat "numai o dată" şi-ar fi continuat periplul nocturn la doamna Livia.

P.S.

Psihologic, sintagma "multe le-am luat la mine acasa" îmi dă de gândit. Cred că doamna Livia e genul aceea de femeie cu multe pisici. A lot of pussy.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...