Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, octombrie 28, 2008

Sealed with a kiss

În plin subiect Betty Stroe şi pipilică, băjatul care cu mâna proaspăt suport o apucă pe fată de mână şi o trage după el în tramvai nu se cădea să abat discuţia vorbind despre o amintire mai veche, care proba faptul că igiena corporală nu este decât un pretext ieftin pentru a se vinde tot felul de produse cosmetice sau farmaceutice.

Acum câţiva ani mă aflam noaptea la intrarea dinspre Arcul de Triumf în Parcul Herăstrău, după o seară de bere şi mici, şi, împreună cu Adi ne pregăteam să o luam spre casă când prin faţa noastră un tânăr, trotilat nu doar vesel ca noi a dat buzna spre trunchiul unui copac de am zis că se crede dinozaur şi la poalele acestuia a început să îl strige în disperare pe IORGA. Amuzaţi, am aşteptat să vedem cum îşi va reveni din starea în care fusese aruncat fără voia sa, însă din nefericire pentru spectacolul uman pe care ne pregăteam să îl urmărim, tânărul nu are de aşteptat decât câteva minuţele pentru că în faţa sa trage nervos un Opel condus probabil de prietena acestuia.

Iar la intrarea în maşina prietenei care credeţi că este reacţia tânărului? Haideţi, nu vă sfiiţi. Corect, răspunsul corect este: acesta se apleacă şi o sărută pe domniţă pe... guriţă. Igiena personală, bat-o vina!

Iar acum a venit timpul pentru un moment Colgate!

4 comentarii:

Unknown spunea...

si colgate penetreaza smaltzul dintilor....

Vasile Sensual spunea...

Si ea il intreaba: erau champioane sau mânătărci?

Unknown spunea...

branza frantuzeasca, ignoranto!

Vasile Sensual spunea...

A,stai asa ca iti mai zic. Nişte coji de roşie, corect?


Pleased to meet you, hope you guess my name...