luni, octombrie 20, 2008

Cum interpretează căutătorii de senzaţional şmecheria la vedete

Iată în cele ce urmează ce înţeleg cei de la Cacan prin cuvântul "şmecherie": "Smecherie. Delia Matache a fost vineri seara la Gaya, unde a baut bere Heineken direct din sticla, asa cum o fac barbatii." Îmi pare rău că nu i-a consiliat nimeni pe cei de la revista sus amintită să strecoare în diagonală şi o panglică cu SENZAŢIONAL, pentru a crea puţină tensiune în timpul citirii articolului, dat fiind că nu ne întâlnim zi de zi cu o doamnă sau domnişoară care să bea berea din sticlă.

Gândurile mele perverse mă îndeamnă să îi încurajez pe cei de la Cacan să pună o cameră în WC-urile publice din cluburi, ducându-şi la bun sfârşit descoperirile de senzaţie cu titluri precum: cutare femeie face pipi din picioare, aşa cum îl fac bărbaţii (pe pipi). Şmecherie în toată puterea cuvântului.

Am fost şi eu şmecher o dată, de fapt nu eram chiar şmecher ci doar mare fan Thin Lizzy şi Metallica şi am încercat să beau whisky din borcan. Mai şmecher a fost detergentul care mi-a scos petele de pe tricou, dar asta deja ţine de publicitate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu