marți, septembrie 09, 2008

Mircea Badea despre "gibonii" de timişoreni

Am dezvoltat o alergie cumplită la Mircea Badea, iar asta mi se trage de la spectacolul ieftin oferit de acesta cu ocazia conferinţei de presă a lui Horia Roman Patapievici cu privire la pseudoscandalul expoziţiei de grafitti de la ICR New York. Să fii în străinătate, să îţi doreşti să afli ştiri de acasă, să te revolţi de valurile mediatice orientate împotriva culturii contemporane de un grup de câţiva fumaţi şi să fii întrerupt de monologul ordinar al lui Mircea Badea, care întinează orice, prin intermediul porcăriilor sale populiste.

Am ignorat showul acestuia, alchimic recreat dintr-o respiraţie a lui Doru Octavian Dumitru şi din amintirile visate ale lui Jiji până săptămâna trecută, când în stilul caracteristic a început să arunce cu noroi în timişorenii care s-au solidarizat cu echipa iubită.

Showul de mai jos este absolut infect, opac, un gunoi expandat de un individ absolut toxic. Compararea suporterilor Timişoarei cu nişte "giboni, urangutani" este neavenită şi jignitoare. Fotbalul NU ESTE "un sport hidos, în principiu al golanilor", după cum afirmă "omul de televiziune". Vedeţi secvenţele de mai jos şi apreciaţi:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu